MARVEL: A Deadpool 2 "rosszfiúja"

Még nincs egy hete, hogy kijött a Deadpool 2 teaser, de már közel 11 millió kíváncsi ember nézte meg a YouTube-on a Bob Rosst kiparodizáló kedvcsinálót. A jól megszokhatott első részből, minden ismerős arc visszatér, de melléjük kapunk még egy Dominot és egy Cablet is, az amúgy sem gyenge adaghoz. Akik nem követik a képregényes univerzum rejtelmeit azoknak nem mond sokat ez a kettő név. Így mielőtt rátérünk ki is lesz az új főgonosz térjünk ki rájuk egy picit.

Cable. Mindenki hallhatta már Cyclops nevét a régebbi X-Men filmekből. Nathan Summers (Cable) az ő fia. Scott Summers és Jean Gray klónjának(Madelyne Pryor) biológiai gyermeke. Telepatikus és telekinetikus képességei teszik "badass" csávóvá. Ja és megvan a technikája, hogy utazzon az időben. Teste egy organikus anyaggal lett megfertőzve még gyerekként, és ezért fém a testének bizonyos része. Azt hiszem elég korrekt karaktert fogunk kapni, ha csak a képességekkel felével ruházzák fel. És ami nem meglepő, hogy jó humora van a "kis" Nathannek. Akit egyébként egy részletesebb beszámoló is érdekel annak figyelmébe ajánlom a lenti videót róla. 

 1964d86e5933ed42bcbad53031282d97.jpg v1bsfgpvsgvxcemf9nm0.pngAz biztos, hogy nem volt egy rossz választás első ránézésre sem Josh Brolin. De, mint ismert a Marvel univerzumban ő az első aki párhuzamosan kettő karaktert kelt életre, mert a nem Foxos univerzumban kedvenc bosszúállóink dolgát fogja megnehezíteni két részen keresztül. De Brolin, nem lehetsz Cable és Thanos egyszerre...deadpool_2_-twitter_ryan_reynolds.jpg

Térjünk rá másik karakterünkre. Domino, más néven Neena Thurman szintén egy mutáns. Az Armageddon projek keretein belül hozták őt létre, hogy műszaki zsenialitása és magaszintű fegyverhasználati képessége mellett még tökéletesebb legyen. Cable igen jó barátja mellékesen. Mutáns képessége a telekinetika, illetve a másik képessége egy elég szokatlan dolog. Kibaszott szerencsés. Ez a "Good Luck" dolog kissé zavaros tud lenni, de dobok egy videót, hogyan is kell elképzelni ezt a dolgot.

Maga, hogy a karaktert megváltoztatták külsőre nem jelenti, hogy rossz lenne, de azért ismerjük be, hogy kicsit csalódottak vagyunk legbelül. Persze nem szabad előre ítélkezni. Jelenleg a legjobban várt film a listámon így is a Deadpool 2. Azért nézzük meg az eredeti Dominot.dom3.jpgl6rqup4olfyx.pngstills-of-neena-thurman-domino-from-wolverine-and-the-x-men-neena-thurman-domino-40377614-500-375.jpgÉs akkor egy kép, hogy mit is kapunk majd tavasszal.deadpool-2-domino-zazie-beetz-twitter-01-480x520.jpgÉs a várva várt kérdéshez is elérkeztünk. Ki is lesz a főgonosz a Deadpool 2-ben? A teória szerint nem más, mint Mr. Sinister. Az apokalipszis stáblista utáni jelenetében láthatjuk, hogy a Logan vérét egy nagyon csinos táskába teszik bele.essex_corp_x-men_apocalypse.png

Ez arra enged következtetni, hogy a teaserben kirajzolódó vörös paca a vásznon az bizony Mr. Sinistert körvonalazza a jól megszokott köpenyében. De aki nem nézte régen az X-Men mese sorozatát és nem olvasta a képregényeket teljesen joggal teheti fel a kérdést, hogy ki a faszom az a Sinister?! Nathaniel Essex egy genetikus zseni. Amit fontos tudni róla, hogy a 19. században született feltehetően. Apokalipszistől kapta mutáns erejét, hogy a világon betegségeket terjesszen. Őt azonban önös érdekek vezérelték mindig. Megtagadta Apokalipszis parancsát, és átverve őt hibernációs alvásba kényszerítette egy vírussal. Így vált Essexből Mr. Sinisterré. Itt lehetne beszélni a családi háttérről, de akit érdekel egy lenti videóban utána járhat a dolgoknak és többet megtudhat a háttérről. Ezt persze még nem vehetjük készpénznek, de mindenki reménykedik benne, hogy igazak a belelátott dolgok Sinisterrel kapcsolatban. Mire is képes a rosszfiúnk? RENGETEG képessége van. Az alakváltás és az emberfeletti erő éppen elég is lenne, de a gyors regeneráció sem maradhat ki meg persze egy tudományos zseni. Szerintem nem is kívánhatnánk jobb bosst Wadenek és társainak. Nincs más dolgunk csak várni, hogy jöjjön az első komolyabb előzetes. Itt is kaptunk már pillanatokat a filmből. Ütős treaser, pedig nem mutat sokat. 

Mi pedig csak várunk addig is egy komolyabb trailerre, de addig nézzük meg még egyszer a teasert:mrsinister-1024x576.jpg

Szerző: Kustor Tamás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megatopx.blog.hu/api/trackback/id/tr5313324891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

for-avar 2017.11.21. 15:12:53

komolyan egy hullafehér karaktert egy fekete nő játszik majd??? Remek

Medgar 2017.11.21. 15:43:22

@for-avar: Örülj neki, hogy Deadpool még férfi...

commentes nikk 2017.11.21. 16:01:28

@for-avar: részemről ilyen csöcsökkel oké a dolog :)

Sequoyah 2017.11.21. 21:29:47

@for-avar: Megis miben "feher" a karakter? Mi van az elotorteneteben ami alapjan mindenkepp fehernek kell lennie? Rasszista rabszolgatarto volt a 18. szazadban?

pokesz70 2017.11.21. 22:08:37

Tök jó írás, köszi! De az nem teljesen igaz, hogy a Marvel univerzumban Josh Brolin lesz az első, aki párhuzamosan kettő karaktert kelt életre. A Fox és az MCU nem közös univerzum. Ha pedig a teljes Marvel palettát nézzük, akkor pl. Chris Evans egyformán tökéletesen hozza Johnny Stormot és Steve Rogerst. De akár az MCU-n belül is találunk még példát: Benedict Cumberbatch egyszerre volt Dr. Strange és Dormammu.

megatopx 2017.11.21. 22:11:29

@pokesz70: Teljesen igazad van, Chris Evensről és Cumberbatchről is megfeledkezdtem. Köszönöm, hogy szóltál. ;)

Sequoyah 2017.11.21. 22:17:39

@pokesz70: Maga deadpool is jo pelda, o volt Green Lantern is. Bar az mar DC...

MegaTopX

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása