Horda vs. Alliance, érkezik a 7. kiegészítő a WoW, amúgy is hatalmas világához

Idén rendezték meg a 11. BlizzCon Anaheim közponjában. A legfontosabb bejelentés az volt, hogy érkezik a World of Warcraft: Battle for Azeroth névre keresztelt kiegészítő. A megjelenésről egyenlőre csak annyit lehet tudni, hogy 2018-ban érkezik.

Nem aprózta el a dolgot a Blizzard, mert mindjárt kettő trailert mutatott be egy napon. Mit kell tudni az új kiegészítőről? A Legion vonalát felvéve folytatódik a harc ismét a Horda és az Alliance között a rövid együttműködés után. Varian Wrynn halála után fia Anduin Wrynn veszi át királyságot. A papból vált király seregeit Lordaeron alá vezeti, hogy a Horda fenhatósága alól visszaszerezze. A trailerben ezt a jelenetet láthatjuk, ami nem kicsit lett hidegrázós. Sylvanas a horda új hadvezére ellopta az egész showt az előzetesben. Hihetetlen karizmatikus jelleme itt teljesedik ki és nő fel a feladathoz, amivel képes győzelemre vezetni csapatait akár egy vesztett helyzetből is. Nézzük is a cinematicot.

Mit kapunk az új kiegészítőben biztosan? A kettő frakció kap egy-egy új kontinenst, Kul Tiras és Zandalart.Immár 120 lesz a maximum szint, és megkapjuk a megszokott új dungeonokat. Szám szerint tíz újat kapunk. Freehold, Waycrest Manor, Tol Dagor, Shrine of the Storm, Siege of Boralus az Alliance oldalán és a Horda oldalon pedig Atal'Dazar, Temple of Sethraliss, The Underrot, King's Rest és Kezant. Egy új változtatás is érkezik, mert eltűnnek a kasztspecifikus raid szettek. A megszokott tier szettek nem fognak növekedni ebben a kiegészítőben. Helyette az Azerite nevű nyersanyag kap majd nagyobb szerepet a játékban a raid cuccok helyett.  El sem lehetne képzelni egy kiegészítőt szintemelés és új insták nélkül. Kapunk egy új pvp , illetve egy Allied Race nevű új játékmodot. A Warfronts játékmódban pedig húsz fős csapattal kell megküzdenünk az NPC seregek ellen. Itt igyekeznek az RTS rendszer élményét megadni azzal, hogy parasztokat kell bányákba küldeni és a befolyó aranyból katonákat képezhetünk ki, hogy bővíthessük, majd győzelmre vezessük seregünket. Ez a rendszer egyelőre még képlékeny így majd a későbbi béta tesztek alatt fogják finomítani a végleges verziót. A lenti videóban minden információ megtalálható az újításokkal kapcsolatban.

Amit biztosra vehetünk a kiegészítő mellett, hogy a Blizzard úgy dönött, hogy a Classic szervereket elindítja a kiegészítő megjelenésével. Ezt mit jelent? Kiegészítőmentesen Lvl 60. fejlődhetünk újra a jól megszokott eredeti 2004-ben megjelent világban, persze bugok nélkül. Nem kell már sokat várni, hogy az új világ kitáruljon előttünk. A jövőre érkező kiegészítővel ünnepelheti 14. születésnapját a World of Warcraft világa.672852.jpg

Szerző: Kustor Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://megatopx.blog.hu/api/trackback/id/tr6513327887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

László 88 2017.11.21. 15:58:55

Mi ez a szar egy perc alatt összehányt cikk?

Detre Princzes 2017.11.29. 17:11:27

@László 88: Kedves László!
Ezt amit most itt Kustor Tamás leírt, az egy eléggé hosszadalmas munka eredménye. És ha magának ez nem tetszik, akkor ne írjon ide ilyen trehány és bunkó megjegyzést, mivel valakinek elég sok munkája van evvel.

MegaTopX

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása