Tarantino kettő új művel készül, de nem tudni mikor is lesznek készen/Quentin újratöltve

Tarantino jelenleg is kettő új filmjének forgatókönyvét írja, de nincsenek biztos információk, hogy mikor is kezdődnek meg a munkálatok. Sokan mondják, hogy stílus változás lesz a következő filmjében, de miért is ne lehetne Charles Mansont ugyan olyan stílusban előadni, mint eddigi bármelyik filmjét?

 

Jelenleg pár hír reppent fel az átmenetileg 1969 Project címre keresztelt művével kapcsolatban, hogy Margot Robbie fogja valószínű alakítani Sharon Tate színésznőt. A napokban hunyt el a fent említett Charles Manson a szektavezér. Így aktualitása a filmnek nem is lehetne nagyobb. Egyes információk szerint 2019-ben kerülhet a mozikba. Margot mellett, felmerült Brad Pitt és Jennifer Lawrence, de egyes hírek még Tom Cruiseról is beszámoltak, hogy helyet kaphat a filmben. Utóbbit nehezen tudnám elképzelni, de semmi sem lehetetlen. Én még azt sem tartom kizártnak, hogy ne Trarantino vállalja Manson szerepét, bár nagyot szakítana a beugró szerepeivel az eddigi filmjeiben.quentin-tarantino.jpg

Ami fontos, hogy a Weinstein fivérekkel való "szakítás" után a Sony lett a befutó a forgalmazók közül. Előzetes információk szerint 100 millió dollár lesz a budget a filmhez, így nem akármilyen produkciót fogunk látni. Külön kikötés volt, hogy Tarantino a végső vágás jogát és lestoppolta és nem kell félni, hogy valaki nagyon szétbarmolná a filmet a mozibakerülés előtt. A másik jó hír, hogy a Kill Bill: Vol. 3 forgatókönyv írása folyamatban van (állítólag). Azt egyenlőre nem tudni, hogy film vagy sorozat készülhet belőle, de nincsen ellenünkre még egy Uma Thurman kaszabolás. tumblr_o2sqh3rbfm1uadz9uo1_500.gif

Ameddig várunk ezekre a remekművekre, üssük el az időt a régi klasszikusokkal. De, ha már a könyökünkön jönnek ki a monológok is, akkor vágjunk bele egy adaptál sorozatba. Emlékeztek még az Alkonyattól pirkadatig című filmre? Igaz, hogy Tarantino csak vágta a művet és szereplő volt benne, de a filmből készített sorozatban írta a részeket szorgosan és részt vett a vágás munkálataiban. Jár egy esély mindenképpen neki. 2014-ben indult útjának a sorozat és harminc részt leadtak már belőle. Kérdés, hogy lesz a negyedik évad, mert az utolsó részt 2016 novemberében mutatták be, de nem kizárt a folytatás. Bízzunk benne, hogy csak pihentetik a dolgot a sok egyéb produkció miatt. Egyébként Robert Rodríguez készítette a sorozatot, így saját magát remakelte meg a modernebb technika által.

Szerző:Kustor Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://megatopx.blog.hu/api/trackback/id/tr7913343853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

MegaTopX

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása